Statistieken Yenlo Digikoppeling platform

Posted by Yenlo on 14-mrt-2018 15:00:00

2018 is al even op gang, maar laten we nog eens terugkijken op de cijfers van 2017 van ons Managed Digikoppeling platform. Hoeveel berichten zijn er in 2017 verwerkt op het Digikoppeling (ebMS) platform van Yenlo?

Lees verder

Onderwerpen: DIGIKOPPELING, Managed Digikoppeling Cloud

Telecom providers kiezen opnieuw voor CIOT-koppeling Yenlo

Posted by Peter Willems on 27-dec-2017 10:00:00

Vanaf 1 oktober 2016 zijn steeds meer telecom providers verplicht om hun gegevens aan Justitie (JUBUS) aan te leveren. De telecom aanbieders moeten bij wet de persoonsgegevens van hun klanten beschikbaar stellen aan het CIOT (Centraal Informatiepunt Onderzoek Telecommunicatie). Deze aanlevering verloopt door middel van het Digikoppeling ebMS protocol.

Lees verder

Onderwerpen: CIOT, DIGIKOPPELING

Yenlo tekent IBD addendum op KING Convenant

Posted by Yenlo on 3-nov-2017 10:00:00

Schiphol-Rijk, 3 november 2017 - VNG/KING heeft alle afspraken voor de samenwerking tussen gemeenten en ICT leveranciers ondergebracht in een overkoepelend leveranciersconvenant. In aanvulling op het reeds bestaande KING Convenant heeft de Informatiebeveiligingsdienst (IBD) een leveranciersaddendum vervaardigd. Doel van dit IBD-addendum is het vastleggen van afspraken tussen leveranciers en de IBD op het vlak van informatiebeveiliging.

Lees verder

Onderwerpen: DIGIKOPPELING

Centrale digitalisering voorkomt versplintering

Posted by Yenlo on 1-nov-2017 10:00:00

Interview met Ruben van der Zwan - Wanneer gemeenten volledig digitaliseren en gemeentelijke informatiesystemen goed op elkaar aansluiten, biedt dat grote voordelen voor burgers, ondernemers én voor gemeenten zelf. Integrale samenwerking maakt een einde aan versplintering in het oplossingenlandschap, zegt Ruben van der Zwan, CEO van Yenlo. 

Lees verder

Onderwerpen: DIGIKOPPELING, Managed Digikoppeling Cloud

Samenwerking eGem en Yenlo voor ontsluiting Basisregistraties via Diginetwerk en Digikoppeling

Posted by Yenlo on 28-jun-2017 10:00:43

Amersfoort/Schiphol-Rijk, 28 juni 2017 – eGem, leverancier van Diginetwerk verbindingen, en Yenlo, leverancier van Digikoppeling oplossingen, zijn een unieke samenwerking gestart. Via dit partnerschap worden Basisregistraties en Landelijke Voorzieningen vanuit de Digikoppeling oplossing van Yenlo, voortaan ook via het Diginetwerk van eGem ontsloten. Dit zorgt voor hogere beschikbaarheden en extra beveiliging.

Lees verder

Onderwerpen: DIGIKOPPELING