Yenlo tekent IBD addendum op KING Convenant

Posted by Yenlo on 3-nov-2017 10:00:00

Schiphol-Rijk, 3 november 2017 - VNG/KING heeft alle afspraken voor de samenwerking tussen gemeenten en ICT leveranciers ondergebracht in een overkoepelend leveranciersconvenant. In aanvulling op het reeds bestaande KING Convenant heeft de Informatiebeveiligingsdienst (IBD) een leveranciersaddendum vervaardigd. Doel van dit IBD-addendum is het vastleggen van afspraken tussen leveranciers en de IBD op het vlak van informatiebeveiliging.

Lees verder

Onderwerpen: DIGIKOPPELING

Centrale digitalisering voorkomt versplintering

Posted by Yenlo on 1-nov-2017 10:00:00

Interview met Ruben van der Zwan - Wanneer gemeenten volledig digitaliseren en gemeentelijke informatiesystemen goed op elkaar aansluiten, biedt dat grote voordelen voor burgers, ondernemers én voor gemeenten zelf. Integrale samenwerking maakt een einde aan versplintering in het oplossingenlandschap, zegt Ruben van der Zwan, CEO van Yenlo. 

Lees verder

Onderwerpen: DIGIKOPPELING, Managed Digikoppeling Cloud

Samenwerking eGem en Yenlo voor ontsluiting Basisregistraties via Diginetwerk en Digikoppeling

Posted by Yenlo on 28-jun-2017 10:00:43

Amersfoort/Schiphol-Rijk, 28 juni 2017 – eGem, leverancier van Diginetwerk verbindingen, en Yenlo, leverancier van Digikoppeling oplossingen, zijn een unieke samenwerking gestart. Via dit partnerschap worden Basisregistraties en Landelijke Voorzieningen vanuit de Digikoppeling oplossing van Yenlo, voortaan ook via het Diginetwerk van eGem ontsloten. Dit zorgt voor hogere beschikbaarheden en extra beveiliging.

Lees verder

Onderwerpen: DIGIKOPPELING

Eén aansluitpunt voor alle digikoppelingen en koppelvlakken

Posted by Yenlo on 7-apr-2017 16:23:26

Waarom het beter is om over te stappen naar één slimme aansluiting voor alle verschillende basisregistraties en landelijke voorzieningen voor digikoppeling, digilevering en digimelding volgens Provincie Overijssel.

Lees verder

Onderwerpen: DIGIKOPPELING

Yenlo levert nu ook GBA-V op haar Digikoppeling platform

Posted by Yenlo on 27-feb-2017 10:00:00

Schiphol-Rijk, 27 februari 2017, naast de vele reeds ontsloten koppelvlakken zoals BAG, Berichtenbox en dergelijke, ondersteunt Yenlo nu ook een beveiligd koppelvlak met het GBA-V. 

Lees verder

Onderwerpen: DIGIKOPPELING, NHR, BAG, Digilevering BAG, HR Open API, GBA-V